Tilbyr lag, klasser og foreninger muligheten til å tjene penger

Perleskrinet Dugnadsarbeid – “Me kan i Rogaland!”

Jeg, Solfrid Egeli Verheul er eier og grunder av Perleskrinet Dugnadsarbeid som tilbyr lag, klasser, foreninger og russ å tjene penger til sitt formål.

Perleskrinet Dugnadsarbeid tilbyr lag og foreninger muligheten å selge pakker med illustrerte kort. Hver pakke inneholder 6 forskjellige kort med konvolutter, og lagene og foreningene tjener 75 kroner pr solgte pakke. Kort er en lett vare å frakte med seg, noe som blant annet gjør det lett for ungdommer å selge, uten å måtte være avhengig av bil.

Alt fra illustrasjoner, kutting, trykking og pakking blir gjort av Solfrid personlig. Det setter litt begrensning på hvor mange oppdrag hun kan ha samtidig, men dette er et bevist valg Solfrid har tatt. Ved å gjøre alle prosessene selv, oppnår hun den unikheten hun ønsker for sine produkter.

Da Solfrid opprettet bedriften, var det kun hennes firma som solgte kort på dugnad. Siden den gang har det kommet flere aktører på markedet som selge kort.

Perleskrinet Kort

Det unike er illustrasjonene

Det unike med Perlekortene er illustrasjonene. De er Solfrid sine egne figurer- figurer som en dag danset ned på tegnepapiret hennes. Siden den gang har de blitt levende og fått navn. Perle og Sandi er hovedpersonene i illustrasjonene.

Tilbakemeldingene fra fornøyde kunder er at de illustrerte kortene oppleves som:

  Muntre
  Lekne
  Fargerike
  Gjør folk glade
  Passe til alle aldre- barn som voksne.

Vanligvis selges kun 6 pakninger med kort for lag og organisasjoner. På på messen får du som privatperson mulighet til å kjøpe enkle kort til redusert pris.

Nysgjerrig, ta en titt på www.perleskrinet.no og finn ut mer om Perleskrinet Dugnadsarbeid.
PS: Perle og Sandi har egne fortellinger som er koselige å lese sammen med de små på sengekanten.

 

Vil du treffe Perleskrinet og alle de andre utstillerne, sett av noen timer 8. og 9. april og ta deg en tur til Forus.


JOINE NETTVERK

Vi i Joine Nettverk gleder oss stort til å se deg på messen. Følg med på Facebook Joine for de siste oppdateringene

Ta kontakt med oss i Facebookarrangementet for spørsmål og innspill!
Hilsen Joine Nettverk